Hírlevél

 

Mikor az ember elhatározza, hogy neki a csapvíznél jobb vízre van igénye, úgy érzi kénytelen elviselni az összes hátrányát és extra költségét a palackozott víz beszerzésének, pedig van sokkal jobb megoldás. Bár az autójának nem vehet saját benzinkutat – milyen jó is lenne… - vásárolhat egy olyan Jupiter vízkezelő berendezést, amiről eddig nem is álmodott.

Úgy gondolja nincs rá lehetőség, hogy ne egyfolytában cipekedjen, rekesz számra vegye a vizet a boltból? Kénytelen beletörődni, hogy a családja lassan többet költ palackozott vízre, mint amennyi benzint tankol a kocsijába? Számoljon csak utána. Önkéntelenül is hatalmas műanyag szeméttel szennyezi környezetét, pedig biztos vagyok benne, hogy ez önt is zavarja és ha tehetné, akkor nem ezt tenné.

Mikor az ember elhatározza, hogy neki a csapvíznél jobb vízre van igénye, úgy érzi kénytelen elviselni az összes hátrányát és extra költségét a palackozott víz beszerzésének, pedig van sokkal jobb megoldás. Bár az autójának nem vehet saját benzinkutat – milyen jó is lenne… - vásárolhat egy olyan Jupiter vízkezelő berendezést, amiről eddig nem is álmodott. Nem egyszerű vízszűrőről beszélek:

Ez a berendezés teljesen molekulaszinten újrastrukturálja a vizet. Első lépésként akár a vese dialízisnél alkalmazott szűrési hatékonysággal 0,01 mikronos szűréssel megszűri a vizet. A hasznos ásványokat viszont nem szűri ki! Minden nehézfém, klór, baktérium, vírus távozik. Olyan fokú ez a szűrés, hogy ha még biológiai fegyverrel pl. Anthrax-szel szennyeznék terroristák a vizét azt is kiszűri. Persze ez extrém példa de igaz.
Következő lépésben egy beépített számítógép vezérelt ionizációval és platina-titán anyagú elektródákkal újra strukturálja a vizet.

Az eredménye:

  • 6x hidratáló képesség!
  • A víz bázikus kémhatású lúgos víz lesz!
  • 2-3x több oxigéntartalma lesz a vizének!
  • Antioxidáns lesz akár a vitaminok. El tudja képzelni, hogy egyszerűen csapvízből elő tud magának állítani antioxidánst..
  • A víz energiaszintje nem hogy csökken a vízkezeléstől, hanem látványosan nő! Maga Emotó professzor győződött meg erről és lefényképezte a Jupter víz ionizátorok által készített víz kristályképét.
  • A savasító ásványokat kiveszi a vízből a hasznos lúgos ásványokat viszont dúsítja, átalakítja gyorsan felszívódó formába !

Egy saját készülékkel 1L tiszta, oxigén dús, antioxidáns lúgos víz csak 7 Ft.

A készülék neve Jupiter Melody vízionizáló berendezés.

A palackozott lúgos vizek sem antioxidánsok! Bár látszólag olcsóbb, több száz forinttért palackozott lúgos vizet inni, mint beszerezni egy saját előállító berendezést, mégis hosszú távon sokkal olcsóbb, ha ön állítja elő, ráadásul sokkal jobb élettani hatásai vannak! Egy ilyen berendezés élettartama akár 20 év is lehet, és ha kiszámolja, mennyit költene lúgos vízre, ha az egész nagy család meginná a napi 2L/ fő mennyiséget, kiderül már az első év után visszahozza az árát. Egy készülék elegendő 3 generációnak, akár 20 főt is könnyedén kiszolgál. Ha napi 40-50 liter vizet akna az sem jelent problémát. Valóban nagy teljesítményű készülékek. Mennyibe kerülne önnek ez palackozott vízben? Ne feledje egy liter oxigén dús lúgos víz önnek így csak 7 Ft. Nincs cipekedés, nem szennyezi a környezetét rengeteg műanyag flakonnal és olyan vízhez jut hozzá, amihez hasonlót palackozott vízben nem talál. FRISS! Mindezt a mai napig legolcsóbb csapvízből saját berendezéssel. Hála a 20 éves japán fejleszésnak valóban dekoratív, háztartási konyhai berendezés, nem valami ipari monstrum! Ma már önnek is lehet egy, nem csak a nagyipari vízelőállítő cégeknek. Ne függjön a nagyvállalatoktól vegyen magának egy vízionizáló berendezést! Az egyszeri nagyobb beruházás jóval költséghatékonyabb választás, már az első évek megháálják döntését.

Tehát ön még mindig palackozott vizet akar inni, vagy inkább egy saját oxigén dús, lúgos víz előállító berendezést!

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com