Hírlevél

 

Az ionizált lúgos víz nem más, mint Dr. Robert Young kutatásainak és életfilozófiájának kifejeződése a vízben. Dr. Robert Young nagy erőfeszítéseket tesz, hogy minél szélesebb körben elterjessze a lúgos elektronokban gazdag víz fogyasztását. Hogy mennyire egybecsengenek Robert O. Young kutatásaival a Jupiter készülékeink, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy saját személyes honlapjára www.phmiracleliving.com -ra is feltette a Jupiter Melody vízionizáló és vízlúgosító készüléket. Kifejezetten A JUPITER márkát ajánlja! Én magam is ezért ezt forgalmazom.

Az ionizált lúgos víz nem más, mint Dr. Robert Young kutatásainak és életfilozófiájának kifejeződése a vízben:

Dr. Robert Young nagy erőfeszítéseket tesz, hogy minél szélesebb körben elterjessze a lúgos elektronokban gazdag víz fogyasztását. Könyvének amerikai megjelenése, valódi pH Csoda volt. Az emberek tömegei eszméltek rá, micsoda erő is van a lúgosításban és az ionizált folyadékok fogyasztásában. Felfigyelt rá a CNN, orvosok, korházak természetgyógyászok sora kezdte el sikeresen alkalmazni. Talán még nagyobb csodának tekintem ezt a reakciót, mint a könyvben lévő nagyszerű kutatási eredményeket és az egészséghez. Eljött az ideje.

Hogy mennyire egybecsengenek Robert O. Young kutatásaival a Jupiter készülékeink, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy saját személyes honlapjára www.phmiracleliving.com -ra is feltette a Jupiter Melody vízionizáló és vízlúgosító készüléket. A gyárral és az amerikai képviselettel összefogva egy külön DVD-n magyarázza el a víz kiemelkedő szerepét. Ennek a DVD-nek elkészíttettem a magyar szinkronját, és mindenkinek ajándékba oda adom. A főoldalon láthatod. Dr Robert Young a készülékek egyik legelhivatottabb támogatója lett , mert megadja a legmodernebb japán technikai hátteret az ő szakmai kutatási eredményeihez. Egy valóban tiszta, elektronokban gazdag, oxigén dús lúgos vizet. pH Csoda a vízben. Kifejezetten A JUPITER márkát ajánlja! Én magam is ezért ezt forgalmazom.

Bár a most magyarországon megjelent könyv még az előtt íródott, hogy találkozott volna az ionizált vízzel, mégis minden egyes kutatási eredménye, melyet a könyv tartalmaz, egyben tudományos alap is az ionizált lúgos víz fogyasztásához. Köszönet. Mindenkinek ajánlom a könyv elolvasását. Leendő és már boldog Jupiter vízionizátor tulajdonosoknak.

 

ÉTKEZZEN KIEGYENSÚLYOZOTTAN, ÉS NYERJE VISSZA EGÉSZSÉGÉT!

Dr. Robert O. Young és Shelley Redford Young megalkotta nekünk az Új Biológia elméletét, hogy hogyan maradhatunk egészségesek és hogyan javíthatunk meglévő egészségügyi problémáinkon.
Az ehhez vezető utat írják le nekünk ebben a könyvben mindenki számára érthető módon.

"Igazi áttörés!...Azt nyújtja, ami a leginkább számít, a súlycsökkenésen túl egy egészségesebb testi állapotot, új energiák felszabadítását, és egy erősebb immunrendszert."
- írja Harvey Diamond, a világhírű "Testkontroll" szerzője

"Ajánlom ezt a könyvet mindenkinek, aki felelősséget érez a társadalom, a családja és önmaga egészsége iránt. Remélem, a természetgyógyászoknak és orvosoknak pedig tankönyve lesz."
- írja Béky László természetgyógyász szakértő

"Ez a könyv egy kincs. Az elsavasodás problémakörét kristálytisztán, az átlagember számára is érthetően fogalmazza meg. Ha a savasodás nem is minden kórállapot elsődleges oka, jelenléte minden kóros esetben megfigyelhető, és helyreállítása a gyógyulás felé vezető út legfontosabb lépése."
-írja Dr.Gulyás Tamás intenzív-terápiás szakorvos

E forradalmi életmód-program hihetetlen hatásának segítségével tanulja meg helyreállítani az egyensúlyt életében és étrendjében!


Új Biológia elmélete

Az Új Biológia elméletet Dr. Robert Youngdolgozta ki több évtizedes kutatómukája során. Az elmélet szerint minden betegség mögöttes oka a test elsavasodása. A nem megfelelő étrend (túlzott mennyiségű savasító étel bevitele), a környezeti hatások (légszennyezettség, ivóvíz állapota, elektromos sugárzás, stb..), a stressz mind hozzájárulnak a test sav-bázis egyensúlyánakmegbomlásához. Dr. Young így ír erről könyvében:

"Mindennek az egyensúly a lényege. Az univerzum úgy működik, hogy ellentétpárokat tart egyensúlyban, és az Ön testét alkotó univerzum sem különbözik ettől. Amikor az egyensúly megbomlik, a betegség tünetei jelentkeznek: alacsony energiaszint, fáradtság, túlsúly, ködös gondolkodás, fájdalmak, komoly rendellenességek.

A testünk összes szabályozó mechanizmusa (ideértve a légzést, a keringést, az emésztést és a hormontermelést) azon dolgozik, hogy kiegyensúlyozza ezt a finom, belső sav-bázis szintet. A test nem tudja sokáig tolerálni a túlzott savas eltolódásokat. Az egyensúlyhiány korai szakaszában a tünetek még nem olyan erősek, ilyenek lehetnek, mint kiütés, fejfájás, allergiák, megfázás és influenza, valamint pl. homloküreg-problémák. De ahogy a dolgok tovább súlyosbodnak, egyre komolyabbá válik a helyzet. A meggyengült szervek és egész belső rendszerek eredményeként pajzsmirigy-, mellékvese- és májproblémák, stb. léphetnek fel. Ha a szöveti pH túlságosan elmozdul a savas irányba, akkor az oxigénszint lezuhan, és a sejtanyagcsere leáll. Más szóval, a sejtek elpusztulnak. Ön pedig meghal.

Tehát, a pH csökkenése nem megengedhető. Hogy ezt megakadályozza, amikor szembetalálja magát egy csomó beömlő savval, a vér lúgos ásványi anyagokat von ki a szövetekből, hogy ezt kompenzálni tudja. Van egy ásványcsalád, amelyiknek pont az a feladata, hogy semlegesítse, méregtelenítse az erős savakat, ilyen pl. a nátrium, a kálium, a kalcium és a magnézium. Amikor ezek az ásványi anyagok reakcióba lépnek a savakkal, sokkal kevesebb káros melléktermék keletkezik, amelyeket aztán a test ki tud üríteni."

Ahhoz, hogy a sav-bázis egyensúlyt helyes szinten tartsuk a táplálkozásunk és életmódunk során a következő pontokat kell figyelembe vennünk:

1. Víz- megfelelő mennyiségű tiszta, lúgos pH-jú víz fogyasztása (20 testtömegkg-onként 1 l naponta)
2. Oxigén- a vér oxigénellátottsága fontos a sejtanyagcseréhez, ahhoz, hogy ne keletkezzenek savas méreganyagok
3. Lúgosító ásványi anyagok és vitaminok (Ca, Mg, K, Na), ezek a savak semlegesítésében játszanak szerepet
4. Energia- rezgésszám formájában (Az egészséges sejtek frekvenciája 70 MHz, olyan táplálékot kell tehát fogyasztanunk, ami a sejteket táplálja, ez pedig a csíranövényekben van. A csíranövények 150 MHz körüli frekvenciája képes erre, míg a főtt, sült továbbfeldolgozott ételek frekvenciája 3-50 Mhz közötti, tehát az egészséges sejteket nem táplálja!)
5. Étrendkiegészítő, mely a lúgosító (bázikus) táplálkozást támogatja

Bázikus életmód: Olyan táplálkozás, mely a lúgosítást, a bázikus (lúgos) kémhatású ételek, italok fontosságát tartja szem előtt, fenntartva ezáltal a szervezetben egy kiegyensúlyozott sav-bázis arányt az optimális egészség és vitalitás elérése érdekében.

Rendelje meg most Jupiter Melody vízlúgosító készülékét és élvezze a lúgos pH csodájt a vízben is!

Az itt említett termékek nem valamely betegség diagnosztizálását, kezelését, gyógyítását, megelőzését célozzák.
Az itt elhangzott információ oktatási célú és nem helyettesíti a háziorvos véleményét.

 

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com