Hírlevél

 

Igen vannak klinikai tapasztalatok! Japán kórházakban professzorok használják évtizedek óta az ionizált vizet, magas vérnyomás, cukorbetegség, alergia, gyomor és emésztési panaszok kezelésére. Milyen jó lenne ha a magyar gyógyítók is ilyen tájékozottak lennének a témában. Japánban az Egészségügyi és Jóléti Minisztérium már 1965-ben bejelentette, hogy az ionizált víz fogyasztása hatékony az anyagcsere belső flórájának a helyreállításához. Szerinted mi magyarok nem vagyunk lemaradva? Egyre több pozitív visszajelzést kapunk magyar vásárlóinktól, ezeket is itt olvashatod el!

Dr. Atkins

"The fluids in the cells of most people’s bodies are overly acidic. This can cause a lot of problems. It prevents your body from neutralizing toxins, and leaves you more susceptible to the cell-damaging free radical oxidation that leads to cancer and other diseases."

Dr. Robert Atkins, Author, "The Atkins diet"

"A legtöbb ember testében a sejtfolyadékok túl savasak. Ez számos problémát okozhat. Megakadályozza a testet a mérgek semlegesítésében, és kiteszi a sejtpusztító szabadgyök-oxidációnak, mely rákhoz és más betegségekhez vezethet”

Dr. Robert Atkins, az „Atkins diéta” szerzője

 

Dr. Kelly

"Alkaline water, produced by a water ionizer, has become the most important advancement in health care since Sir Alexander Fleming’s discovery of penicillin."

Dr. William Kelly, College of Metabolic Medicine, Author, "Cancer Cure"

"A víz-ionizátorral előállított lúgos kémhatású víz a gyógyítási tevékenység legfontosabb vívmánya, mióta Sir Alexander Fleming felfedezte a penicillint."

Dr. William Kelly, College of Metabolic Medicine, a „Rák gyógyítása” szerzője

 

Dr. Horowitz

"International studies show that populations with little or no history of illness, such as cancer…, drink higher (pH) alkaline waters. After all potential risk factors were considered and factored out, it became evident that they had been drinking waters with a pH of 9.0 to 10.0."

Dr. Leonard Horowitz, Author, "Aids and Ebola"

"Nemzetközi összehasonlítás igazolja, hogy az olyan populációk, melyek körében elenyésző, vagy nincs a rák vagy hasonló megbetegedés..., magasabb pH-jú azaz lúgos kémhatású vizet isznak. Miután minden potenciális rizkófaktort figyelembe vettünk és megvizsgáltunk, nyilvánvalóvá vált, hogy 9-10 közötti pH-jú vizet isznak."

Dr. Leonard Horowitz, az "Aids és Ebola" szerzője

 

Dr. Jhon

"Hexagonal (alkaline ionized ) water moves easily within the cellular matrix of the body, helping with nutrient absorption and waste removal."

Dr. Mu Shik Jhon, who has conducted extensive research on hexagonal water and it's many benefits.

"A Hexagonális (hatos molekulaszerkezetű), ionizált lúgos víz könnyen hatol be a test sejtstruktúrájába, ezzel segíti a tápanyag-felszívódást és a méregteelnítést."

Dr. Mu Shik Jhon, aki széles körű kutatásokat folytatott a hexagonális vízről, és kedvező hatásairól.

 

 

clip_image002 

Dr. Theodore Baroody Author of Alkalize or Die "I have administered over 5000 gallons of this water for about every health situation imaginable. I feel that restructured alkaline water can benefit everyone."

 

 

Dr. Theodore Baroody a Lúgosíts vagy meghalsz szerzője. „Már legalább 5000 gallont használtam fel ebből a vízből az elképzelhető legkülönfélébb esetekben. Hiszek benne, hogy az előnyös struktúrájú lúgos víz mindenkinek hasznára válik."

 

 

cid:image004.jpg@01C936A3.678CCE20 

Dr. Sherry Rogers

"Alkaline water rids the body of acid waste... After carefully evaluating the results of my advice to hundreds of individuals, I'm convinced that toxicity in the form of acidic waste is the primary cause of degenerative disease."

 

Dr. Sherry Rogers

"A lúgos víz kisöpri a szervezetből a savas salakanyagokat... Az esetek százaiban adott tanácsaim alapos kiértékelése után elmondhatom, hogy a savas méreganyagok a felelősek első sorban a degeneratív betegségekért."

 

 

http://1.1.1.2/bmi/www.healingwatermachines.com/images/susan-lark_001.jpg 

Dr. Susan Lark

University lecturer and author of The Chemistry Of Success, says: 

"Drinking four to six glasses of alkaline water a day will help to neutralize over acidity and over time will help to restore your buffering ability. Alkaline water should be used when conditions of over acidity develop, such as cold, flu or bronchitis. Like vitamins C, E and Beta Carotene, alkaline water acts as an antioxidant because of its excess supply of free electrons. This can help the body against the development of heart disease, strokes, immune dysfunctions, and other common ailments." Dr.  

Egyetemi tanár, és a Siker kémiája, című könyv szerzője: 

"Naponta 4-6 pohár lúgos kémhatású ionizált víz segít a savasság semlegesítésében, és fokozatosan helyreállítja a tápanyag-felhalmozó képességet. Az olyan túlsavas állapotok, mint megfázás, influenza, hörghurut esetén szintén tanácsos a lúgos víz fogyasztása. A lúgos víz olyan antioxidánsként működik, mint a C, E vitamin és a Béta-Karotin, mivel nagy számban szállít szabad elektronokat. Segíti a testet a szívbetegségek, stroke, imunbetegségek és más gyakori betegségek leküzdésében."

 

 

cid:image007.jpg@01C936A3.678CCE20 

Dr. Ingfreid Hobert MD

"You do not need expensive medicine with all the negative side effects to regain health... Alkaline water has profound long term effects because it alkalizes your body and provides an effective antioxidant."

 

"Nincs szükség drága gyógyszerekre, és azok számos negatív mellékhatására a szervezet egészségének visszaszerzéséhez... A lúgos kémhatású víz mélyre ható hosszú távú hatású, mivel lúgosítja a testet és hatásos antioxidáns."

 

cid:image008.jpg@01C936A3.678CCE20 

Dr. Robert O. Young, PhD in his book, The pH Miracle says it this way:

"Those willing to look again, and with clear eyes, will be rewarded with the secrets to permanent health. We can heal ourselves by changing the environment inside our bodies. Potentially harmful invaders, then, will have nowhere to grow and will become harmless."

 

Dr. Robert O. Young, PhD könyvében a , pH-csoda –ban ezt így magyarázza:

"Azok, akik ismét tiszta szemmel akarnak és hajlandóak látni, meg lesznek ajándékozva a tartós egészség titkával. Testünk belső környezetének megváltoztatásával meg tudjuk gyógyítani magunkat. A potenciálisan ártalmas behatolók így nem találnak táptalajra, és ártalmatlanokká válnak." 

cid:image009.jpg@01C936A3.678CCE20

Dr. Hidemitsu Hayashi Director of the Water Institute, Tokyo

He says that bad diets such as meat and potatoes, fried foods, soft drink colas, and sugars build up acid salts in the body. Often these deposits, by having to be stored away from the blood flow, can remain in the body for decades. He recommends the consumption of ionized alkaline water, which will slowly and gently wash these salts away.

 

Dr. Hidemitsu Hayashi a Vízkutató Intézet igazgatója, Tokyo

Megállapítása szerint, a helytelen táplálkozás, mint a sok hús, krumpli, sültek, üdítőitalok és cukor fogyasztása a savas sók felgyülemléséhez vezet. Ezek a lerakódások, mivel a véráramtól távol kell tárolni őket, gyakran évtizedekig a testben maradnak. Javasolja az ionizált lúgos víz fogyasztását, melynek köszönhetően ezek a sók lassan, finoman kimosódnak a szervezetből. Magyar vásárlói vélemények, fogyasztói tapasztalatok:

Epebántalmak, emésztési problémák..

Terhességem előtt komolyabb problémáim szerencsére nem voltak. A terhesség alatt egyszer óriási fájdalom nyíllalt a jobb oldalamba. Nagyon megijedtem, nem tudtam mi a probléma. Az orvosokban sok bizodalmam nincsen, ezért hozzájuk még véletlenül sem fordultam. Szerencsére a terhességem alatt többet nem jelentkezett a fájdalom. 2007. januárjában megszületett a kisfiam.

Ezután egyre sűrűbben jelentkezett a fájdalom. Utána olvastam, "kivizsgáltam" magam, és teljes bizonyossággal arra jutottam, hogy epekövem (vagy epehomok) van. Éjszakánként 2-3 órát töltöttem fájdalommal, esetleg homeopátiás bogyót hívtam segítségül (ami nagyjából segített is). A dolog hihetetlenül kezdett zavarni, mert egy év alatt már ott tartottam, hogy egy kiskanálnyi káposztától, egy olajosabb ételtől éjszaka órákig szenvedtem.

Idén májusban vásároltuk a vízionizáló berendezésünket, de nem gondoltam, hogy ezen a problémámon fog legelőször segíteni. Elkezdtem fogyasztani az ionizált vizet. Amióta iszom ilyen problémáim nincsenek, kivéve két hetet:

Június közepén elmentünk két hétre nyaralni, és láss csodát az éjszakai fájdalom újra jelentkezett. Persze akkor nem az ionizált vizet ittam, így engem teljesen meggyőzőtt a helyzet arról, hogy a víz oldotta meg a prolémámat. A nyaralás elteltével az vigasztalt, hogy ha már olyan szép helyen nem is élhetek, ahol nyaraltunk, de jövünk haza a jó kis berendezésünkhöz, és ihatom újra ezt a csodatevő "életvizet". Júliusban és augusztusban, a mai napig nem volt egyetlen fájdalmas éjszakám sem. Mivel zöldségimádó vagyok, így természetesen már kipróbáltam a zöldségek milyen hatással vannak rám. Egy nagy tál kelkáposztafőzelék után is minden rendben van éjszaka!!! Nagyon örülök neki, és remélem, hogy más panaszunkkal kapcsolatosan is beszámolhatok javulásról. Köszönöm, hogy hozzánk is eljuthatott a berendezés, nagyon elégedettek vagyunk vele.

Köszönettel:
Szepesi Mónika

Cukorbetegség, fogyás, vérkép, koleszterinszint, puffadás..

Azt tapasztaltam hogy két terület van ahol 1-2 nap alatt megmutatkoznak az eredmények! A cukorbetegség az egyik és a puffadtság és savproblémák a másik terület .

 • Barátom cukorbeteg! 4x oltja magát naponta. Első nap érezte már mennyire levitte a cukrát a víz és egész nap ennie kellet. Azóta azt tapasztalta hogy a cukorszintje nagyon stabil 4-6 közötti. Sokkal erősebb, másfél óra séta sem fárasztja ki míg eddig 15 perc is sok volt. A diétát sokkal szabadabban tarthatja. Jókat eszik, míg eddig nagyon oda kellett figyelnie. Tegnap volt laborban. Az orvos azt mondta neki hogy, ha nem tudná hogy cukorbeteg akkor nem hinné el hogy az, a vérkép alapján. Erősen érdekelte milyen diétát tart hogy ennyire jó.
 • Anyósom kb. 2 hét után mondta hogy több mint 1 hete nem vett be savlekötőt, mert nem fáj a hasa.
 • Apu (69 éves) vannak szív problémái és reumatikus panaszai. Három hét vízfogyasztás után volt laborban és neki is nagyon jó volt a vérképe. Csupán a májfunkció mutat mérgeket. Kérdezték mennyit iszik de ő semennyit nem szokott. ( alkoholt) 3 hónap múlva megint mennie kell. Addigra az is tutira jó lesz!
 • Egy másik barátom 40 nap alatt több mint 4 kilót fogyott apu 3 kg-ot.
 • Többen mesélték hogy a puffadtság érzete már másnap teljesen elmúlt.
 • Reggelente nem fájnak a térdeim, nem olyan vastagon fehér a nyelvem. Nem olyan zsíros a homlokom.
 • Szervezetem méregtelenedését azon is észreveszem hogy néha bizony sietősebb az illemhely látogatása. Nem rendszeresen de 50 nap alatt vagy 6-8x megesett.
 • Egy hölgynek makacs hüvely gombái voltak de kb. 3 hét után attól is megszabadult.
 • Minden személy érzékeli hogy a víz sokkal lágyabb és finomabb. Oltja a szomjat és bársonyos érzetű.
 • Szívesen osztom meg tapasztalatomat és mesélem el a csodálatos eredményeket.

pár héttel később... "szerk."

Újabb személy volt labor vizsgálaton. Így már három labor eredmény lett látványosan sokkal jobb mint előző alkalommal. Az a hölgy aki most mondta hogy volt laborban, azt mesélte mennyire csodálkozott a kezelőorvos a látottakon. (Imi barátomnak : Az orvos azt mondta hogy, ha nem tudná hogy cukorbeteg akkor nem hinné el hogy az, a vérkép alapján)
Mindhárom esetben csökkent a Koleszterin, vércukor, és főleg a húgysav. A húgysav mindhárom esetben a legradikálisabban.

Tisztelettel Papp Antal

 

Szellemi és fizikai teljesítmény, növekvő teherbírás....

Ketten a feleségemmel használjuk a vízionizátort. Tulajdonképpen mi egészségmegőrzés céljából vásároltuk a vízionizátort elsősorban, de mivel agykontrollos vagyok 95-óta az az elvárásom is volt a vízzel kapcsolatban, hogy az agykontrollban alkalmazott gyakorlatokat
könnyebbé tegye /pontosabb vizualizálás, rendszeresség, mélyebb szint elérése stb./.

Kezdetekben, az első 1-2 hétben mindkettőnknek fájt a feje, mint amikor az ember nem eszik,
pedig ugye ettünk, ez érdekes volt. Sportolunk is rendszeresen és ott nagyon érezni a víz hatását, egyszerűen jobban bírjuk a futást és a training-et.

Nem utolsósorban a szellemi teljesítőképességem is megnőtt, tervezőmérnökként dolgozom és minden nap erős szellemi megterhelésnek vagyok kitéve, aki tudja milyen szellemileg kifáradni
az tudja, hogy nem alevegőbe beszélek, itt is segít a víz szellemileg fitteb vagyok gyorsabban oldok meg problémákat.

Egyenlőre ennyi tapasztalatunk van 3 hónap ionizált víz fogyasztása után.
Szerintem a mélyebb szellemi lelki pozitív hatásoknak több idő kell.

Üdv: Mészáros Tamás

 

Tökéletes Innerlight-tal , méregtelenítés, gazdaságosság...

Kedves Zsolt,

A vízionizátor nagyszerűen működik, 5000-nél tart az első szűrő számlálója. Mi a Super Greens-szel isszuk a feleségemmel napi 3-4 litert fejenként. 10 hét alatt 10 kg-ot fogytam, pedig nem éreztem magam túlsúlyosnak és nem is ez volt a célom. Sokkal vitálisabb vagyok fizikailag és mentálisan egyaránt. Mindenkinek szívből ajánlom és ajánlottam a gépet (és a Super Greens-t). Mi literenként 12 csepp Prime Ph-t csepegtetünk az amúgy is lúgos "Neptune" vízbe, mert az a lúgosítás mellett segíti felszívódni a zöldségkolloidokat is. Régen napi max 1,5 liter volt a folyadékbevitel, a neptune vízből van hogy 5 litert iszom naponta! 83 helyett 73 kg vagyok és azt hiszem ez nem (csak) a zsírlerakódás, hanem a felhalmozódott méreganyag távozásának eredménye. Eltűnt a fejbőrömről a 10 éve gyulladást okozó gombásodás. Mi nem fokozatosan, hanem radikálisan (ilyen vagyok :)) álltunk át a lúgos vízre az akkor 20 hónapos kislányomat is beleértve, azóta csak ezt isszuk. Őszintén örülök, h nem gondolkoztam megvenni a gépet. Ha pl. Füredi lúgost innék, amit árulok az üzletben, kiszámoltam, hogy (nagykeráron is 120 Ft/l) két szűrő elhasználása után megtérül a gép ára! Nem beszélve a rengeteg PET palackról, amit elhasználnék...

Sok sikert a további értékesítésekhez, köszönöm a lehetőséget,

Üdvözlettel, Dobos Gábor

 Amerikai, japán forrásokból lefordítottunk pár klinikai tapasztalatot az ionizált vízről. Igen vannak klinikai tapasztalatok, kórházakban professzorok használják évtizedek óta az ionizált vizet, magas vérnyomás, cukorbetegség, alergia, gyomor és emésztési panaszok kezelésére. Milyen jó lenne ha a magyar gyógyítók is ilyen tájékozottak lennének a témában. Japánban az Egészségügyi és Jóléti Minisztérium már 1965-ben bejelentette, hogy az ionizált víz fogyasztása hatékony az anyagcsere belső flórájának a helyreállításához. Szerinted mi magyarok nem vagyunk lemaradva?

Tehát:

Klinikai tapasztalatok az ionizált vízről.

 

 

Az Ember és a Környezete Egészségben és Betegségben” 8-dik éves Nemzetközi Szimpóziumán elhangzott előadásokból részletek:

1990 február 24-én a Grand Kempinski Hotel, Dalls, Texas, USA

Dr. H. Hayashi, M.D. és Dr. M Kawamura, M.D., A lúgos ionizált víz klinikánkon történt bevezetése óta (1985) a következő érdekes klinikai tapasztalataink voltak. A lúgos ionizált vizet ívásra és az ételek készítésére használtunk a bent fekvő betegeinknél.

A következőket vettük észre:

 • A vércukor szintjének csökkenése a cukorbetegeknél.
 • A perifériás vérkeringés növekedése üszkösödéseknél.
 • Húgysavszint csökkenése köszvényben szenvedő betegeknél.
 • Javulások a májfunkció vizsgálatokban máj rendellenességeknél. Javulások a nyombélfekély és annak visszatérésében.
 • Javulások a magas és az alacsony vérnyomásban.
 • Javulások az allergiás megbetegedésekben, asztmában, csalánkiütésekben, szénanáthában és atópiás dermatitiszben.
 • Javulások tartós hasmenésnél gyomor-resectió után.
 • Serum bilirubin szint javulása újszülötteknél.

Szilárdak lévén a klinikai javulásokban, rendszeresen figyeltük a változásokat a betegek székleteiben, székleteik színének változását a feketés-barnától a világos sárgás-barnáig, a székletük szaga majdnem elhanyagolható. Azoknak a betegeknek a száma, akik székrekedésben szenvednek jelentősen csökkent. A széklet változásának leletei azt sugallják, hogy a lúgos ionizált víz csökkenteni tudja a rothasztó vagy pathogenetikus anyagcseretermék előállítását. A lúgos ionizált vizet előállító készülékeket 1985 májusában szerelték be a klinikánkon. Az elmúlt 15 év klinikai tapasztalata alapján elmondható, hogy az elektrolízissel csökkentett klaszterméretű ionizált víz ivási és főzési célra való bevezetése betegeink számára a klinikánkon a napi orvosi tevékenység előfeltétele kellene, hogy legyen. Semmilyen betegek számára készült étrendi/diétás recept nem lehet tudományos ha a víz tulajdonságát nem veszik figyelembe.

 

 

Mérgek semlegesítése

Prof. Kuwata Keijiroo, Doctor of Medicine

"Véleményem szerint az antioxidáns ionizált víz csodája, hogy nem gyógyszer mégis semlegesíti a mérgeket. A különbség az, hogy a gyógyszert csak minden egyes egyedi esethez lehet csak alkalmazni, ugyanakkor az antioxidáns ionizált vizet általánosságban lehet fogyasztani, és a semlegesítő hatása nagyon is meglepő. Most, röviden, engedjék meg, hogy ismertessek egy szívbetegség esetét, és azt, hogyan lett meggyógyítva. A beteg, 35 éves férfi, szív-és érbetetegségben szenvedett. Öt éve a betegsége súlyosbodott. A Setagays kormányzati kórházban kezelték. Az alatt az 5 év alatt a kórházban 5-6-szor feküdt be. Olyan csúcstechnológia vizsgálatokat végeztek rajta, mint angiogram VINYL injektálásával a véren keresztül a szívbe. Sok jó doktorral konzultált és kezelték, később egy nagyobb sebészeti műtéten is átesett. A kórházból való elbocsátása után, otthagyta a munkahelyét is, hogy felépüljön. Azonban, minden egyes esetnél, amikor a betegsége rosszabbodott, a szívroham egyre súlyosabb volt. Múlt év augusztusában a rokonai kétségbe voltak esve és azt hitték, hogy nem fog már sokáig élni. Ebben az időszakban történt, hogy az áldozat egyik rokona véletlenül ráakadt egy ionizált lúgos, antioxidáns vizet készítő készülékre. Betegsége nagyon jól reagált rá, és most a teljes gyógyulás felé vezető úton van.

(Az Amerikai Egyesült Államokban az évenkénti 2 millió halálesetből több mint egy- feléért a szív-és érrendszeri betegségek a felelősek. Úgy becsülik, hogy az ivóvíz optimális fogyasztásával a szív-és érrendszeri megbetegedések halálozási arányát 15 százalékkal lehetne csökkenteni az Amerikai Egyesült Államokban) Kivonat: Az USA Nemzeti Tudományos Akadémia Biztonságos Ivóvíz Fogyasztásának jelentéséből, 1977

 

Ekcéma

Prof. Tamura Tatsuji, Keifuku Rehabilitációs Központ

“Az ekcémát számtalan formában írták már le a bőrelváltozásoknál, de ezeknek nagyon sok a közös vonása. Az ekcéma pontos oka, okai nem teljesen tisztázottak. Sok esetben külső irritáló szereknek tudhatók be. Engedjék meg, hogy bemutassak Önöknek egy beteget, aki antioxidáns, ionizált víz fogyasztása után bőrbetegségéből meggyógyult. Ez a beteg 10 éven keresztül szenvedett ekcémában és nem lehetett hatékonyan meggyógyítani speciális kezelés alatt sem. Ez a beteg, aki 70 éves, járművek pótalkatrészeit gyártó cég elnöke. A háború után az alsó végtagja akut ekcémában szenvedett, amely később krónikussá vált. Újra meg újra speciális bőrbetegségekkel foglalkozó kórházban kezelték. A bal végtag nagyon jól reagált a kezelésre, de nem így a jobb végtag. Szenvedett a viszketéstől, elvakarta és vérezni kezdett. Az utóbbi 10 év alatt nagyon sok orvos vizsgálta és kezelte. Amikor én először vizsgáltam meg, az alsó végtagja a bütykök körül vízhólyagos volt. Szérumnak köszönhetően gyöngyözni kezdett a hólyag. Azt tanácsoltam neki, hogy fogyasszon antioxidáns hatású ionizált vizet. Megvásárolt egy egységet és rendszeresen fogyasztotta és a fertőzött sebet savas vízzel tisztította. Két hetes kezelés után a hólyagok felszáradtak. Az ekcéma teljesen eltűnt és 11 hónap után sem jött vissza.”

 

Allergiák

Prof. Kuninaka Hironaga, A Kuninaka kórház vezetője

"Mr. Yamada, a Rendőrségi Kutatóintézet vezetője súlyos allergiában szenvedett. Bőrgyógyász kezelte újra meg újra sikertelenül. Ezután kezdett el antioxidáns ionizált vizet fogyasztani. Az allergia nagyon jól reagált rá és nemsokára teljesen meggyógyult. Semmilyen visszaesés nem történt, jóllehet mindenféle táplálékot fogyasztott. Nagyon hálás volt és el volt ragadtatva a kezeléstől. Ami engem illet, nekem is komoly allergiám volt. Amióta antioxidáns ionizált vizet kezdtem el fogyasztani, az allergiám elmúlt. Azóta elkezdtem a kutatást antioxidáns víz hatékonyságáról. Felfedeztem hogy a legtöbb allergiát a szervezet elsavasodása okozza és kapcsolat van az allergia és a túl sok cukor és hús fogyasztása között. Minden allergiás esetben a beteg antioxidáns ásványi értékei túl alacsonyak, melyek viszonzásképpen jelentősen csökkentik a szervezet ellenálló képességét. A szervezet túlérzékennyé válik és könnyen allergiás lesz. Az érzékenység stabilizálására kalcium oldatot injektálnak a vénába. Ezért nyilvánvaló, hogy az antioxidáns víz kalciumiont tartalmaz, amely csillapítja az allergiát. Az ionos kalcium nemcsak erősíti a szívet, a vizelést és a méreganyagok semlegesítését, de a savasságot is ellenőrzi. Erősíti az emésztőrendszert és a májfunkciót. Ezzel támogatja a természet gyógyító erejét és növeli az allergiával szembeni ellenállást. Számos esetben, amikor a betegség nem reagál a gyógyszerekre, úgy találták, hogy jól reagál az antioxidáns ionizált vízre.”

 

Emésztési problémák

Prof. Kogure Keizou, A Juntendo kórház Kogure klinikája

“A gyomrot nagyon legyengítik mind a gyomorral kapcsolatos betegségek, mind a más általános megbetegedések. Ráadásul bármely idegi feszültség vagy izgalom gyakran okoz gyomorizgalmat, bizonytalansági tüneteket, Az antioxidáns ionizált víz fontosságának a szerepe a gyomrunkban az, hogy semlegesíti a kiválasztást és megerősíti a működését. Általában az antioxidáns víz elfogyasztása után 1-3 perccel a gyomornedv 11 szeresére növekszik. Azok, akik gyomorsavhiány bántalomban szenvednek, vagy kevés a gyomornedvük az antioxidáns víz jelenléte stimulálni fogja a gyomorsejteket, hogy több gyomornedvet válasszanak ki. Ez válaszul erősíti az emésztést és az ásványok felszívódását. Másrészről azonban, akik gyomorsavtúltengésben (túl sok a gyomornedvük) szenvednek, azoknál az antioxidáns ionizált víz semlegesíti a túl sok gyomornedvet. Ezért nem képez fordított reakciót. Maeba Egyetem orvosa szerint a gyomornedv pH-ja az antioxidáns víz fogyasztásakor normális marad. Ez azt bizonyítja, hogy az antioxidáns víz képes semlegesíteni ugyanakkor stimulálni a kiválasztást”.

 

Cukorbetegség

Prof. Kuwata Keijiroo, Doctor of Medicine

“Amikor a Tűzoltó Biztosítók Egyesületénél szolgáltam sok cukorbeteget vizsgáltam. A gyógyszer melletti kezelésnél antioxidáns ionizált vízzel is elláttam. Egy hónapig tartó antioxidáns víz fogyasztása után, 15 cukorbeteget további kivizsgálásra és megfigyelésre a Tokyoi Egyetemre irányítottak. Kezdetben súlyosabb cukorbetegek kissé aggodalmasak voltak a betegséget illetően. Amikor antioxidáns ionizált vizet fogyasztottak már egy ideje a cukor a vérben és a vizeletben 300 mg/l arányról 2 mg/ -ra rendeződött. Volt időszak, amikor a beteg vérét naponta 5 -6-szor vizsgálták és normál értéken belülinek észlelték. Az eredmények azt mutatták, hogy még az étkezés után 1 1 órával is a vércukor és vizeletarány 100 mg/cd: 0 mg/cd volt. A cukor a vizeletből teljesen eltűnt.” Megjegyzés: Ma több amerikai ember szenved diabetesben mint valaha, az új esetek évenként átlagosan majdnem elérik a 800.000-et. Az Egyesült Államokban a betegség fokozatosan emelkedik 1980 óta és 1998-ban 16 millió amerikait diagnosztizáltak cukorbetegséggel (10.3 millió diagnosztizált; 5.4 millió nem diagnosztizált). Diabetes a hetedik vezető halálok az Amerikai Egyesült Államokban, és több mint 193.000 ember halt meg ebben a betegségben és az ebből adódó komplikációban 1996-ban. …..A legnagyobb növekedés – 76 százalék – az emberek 30-as éveiben történt. U. S. Department of Health and Human Services, October 13, 2000 Fact Sheet

 

Ionizált víz használata elsavasodás kezelésében

Prof. Hatori Tasutaroo, Az Akajiuiji vérközpont vezetője, Yokohama kórház, Faitama kerület

Az életszínvonalunk emelkedése miatt az étkezési szokásaink megváltoztak. Túl sok fehérjét, zsírt és cukrot fogyasztunk. A túl sok zsír és szénhidrát zsírkészletként van a szervezetünkben elraktározva. Manapság az amerikaiak az életvitelükben tékozlóbban bánnak a táplálékkal, mint a japánok. A túlzott bevitel következtében az elhízás jelentős probléma. Átlagosan öt férfiból egy és négy nőből egy elhízott. A táplálék „elégetésének” a foka nagymértékben a vitaminok és ásványok bevitelétől függ. Amikor túlzott fehérje, zsír és szénhidrát bevitel történik, a vitaminok és ásványok kívánalma nő. Azonban nem sok kutatást végeztek a vitaminok és ásványok fontosságára vonatkozóan. Napjainkban sok ember szenved elsavasodásban, amely diabeteshez, szívbetegséghez, rákhoz, máj- és vesebetegséghez vezet. Ha a táplálék, amit beviszünk teljesen el tud égni, akkor nincsen zsírlerakódás. Nyilvánvaló, hogy nem lesz elsavasodási gond, és a továbbiakban nem lenne a kövérségnek semmilyen jele sem. Az antioxidáns ionizált víz igen gazdag ionos kalciumban. Az ionos kalcium segíti ezt a „elégetési” folyamatot. Az antioxidáns víz fogyasztása elegendő ásványt nyújt a szervezetünknek. Az eredmény az, hogy nem kell a diétára figyelnünk, azért hogy karcsúak maradjunk. Ennélfogva az antioxidáns víz megmentő azoknak akik kövérségben és sok más felnőtt betegségben szenvednek, segítséget nyújtanak az egészség megőrzésében és növelésében.

 

Ezek az ionizáló berendezések már magyarországon is megvásárolhatóak.

A alábbi információk különböző másodlagos forrásból és internet oldalakról lettek kikeresve.  Az információ csak oktatási  célra szolgál és nem a betegségek gyógyítására vagy gyógykezelésére. Kérje ki kezelő orvosa véleményét szakorvosi tanácsokban.

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com