Hírlevél

 
 

Szeretettel köszöntelek a honlapomon.
 
Gyurkó Eszternek hívnak. Cégem, a GRANDION Egészségmegőrző és Tanácsadó Kft. évek óta azon dolgozik, hogy minél több családban élvezhessék Magyarországon is ennek az egészséges, tiszta víznek a jótékony hatásait. Tevékenységünknek köszönhetően ma már sok ezer ember issza hazánkban és a határinkon túl is az általunk forgalmazott vízionizátorokkal előállított vizet. Nagyon sok pozitív visszajelzést kapok a vásárlóinktól, amely szerint, életük egyik legjobb döntése volt, hogy megvásárolták a berendezést. Megszűnt a palackozott víz hazacipelése is, nem beszélve annak környezetkárosító hatásáról.
 
Sajnos napjainkban legtöbben nem fogyasztanak megfelelő mennyiségű és minőségű ivóvizet. Pedig orvosilag bizonyított tény, hogy nagyon sok betegség hátterében áll a dehidratáció és az elsavasodás. Természetesen a víz önmagában nem csodaszer. Szükséges hozzá az egészséges életmód is, a kiegyensúlyozott táplálkozás, a rendszeres testmozgás és lelkünk „karbantartása” is.
 
Családom és én 7 éve fogyasztjuk az ionizált, lúgos ph-értékű vizet, így magamon és a környezetemben is látom a pozitív hatásait. Amíg nem fogyasztottam, addig nagyon sokszor fájt a fejem. Ez azóta teljesen megszűnt, mint ahogy az emésztési problémáim is. Most, 45 évesen, sokkal jobban érzem magam, mint 20 évvel ezelőtt. Gyermekeim immunrendszere nagyon erős, ha néha el is kapnak valamilyen betegséget, nagyon gyorsan átesnek rajta. Nagyon ritkán lát bennünket a gyerekorvos.
 
Megbízható, a világ piacvezető gyártóinak vízionizátorait forgalmazzuk már hosszú évek óta. Én nem járatok le más termékeket valótlan adatokat is tartalmazó, szubjektív összehasonlításokkal, pontozásokkal, ranglistával. Nem fogom a konkurenciát pocskondiázni, nem lopom el az orvosi eredményekről szóló cikkeket, reklámanyagaikat, mint ahogyan azt velünk többen tették, teszik. Nem fogok belemenni értelmetlen, abszurd vitákba a műszaki adatokat illetően, vagy nem számolom ki egy készülék elektródájának 1 cm2-re eső árát sem.
 
Én csak olyan terméket tudok tiszta lelkiismerettel, jó szívvel ajánlani, amit én magam is használok, és megbizonyosodtam arról, hogy valóban megbízható és kiváló minőségű. Ezt névvel is vállalom.
 
Sokan azt mondják, drága a vízionizátor. Az emberek vagyonokat költenek luxus cikkekre, autóra, műszaki termékekre, utazásra. Nem beszélve arról, ha megbetegszenek, milyen sokba kerül a gyógyszer, az orvosi ellátás, a munkából való kiesés. A vízionizáló ehhez képest nem drága, mivel hosszú évekig használhatjuk. Az egészségünkbe fektetünk be, ha vásárolunk egyet.
 
Bízom abban, hogy munkám által továbbra is minél több családhoz eljut az ionizált lúgos víz, ezáltal sok-sok ember életminősége javul ugyanúgy, mint az enyém.
 
A XXI.század egyetlen háztartásából sem hiányozhat ez a nagyszerű találmány. Az egészséges, tiszta víz mindenkinek jár. Tapasztald meg te is a jótékony hatásait!
 
Jó egészséget kívánok Mindenkinek!
 

Eszter

 

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com